Collecte 25 juli

De collecte is bestemd voor de stichting Chris en Voorkom.

'Chris' biedt kinderen en jongeren een anoniem luisterend oor via chat, mail & telefoon; sociaal- emotionele weerbaarheidstrainingen met thema’s als: zelfbeeld, seksualiteit, media, grenzen en risicogedrag; Daarnaast zijn we het kenniscentrum op het gebied van jeugdpastoraat.

‘Voorkom!’ biedt aan kinderen en jongeren weerbaarheidsinterventies. Ook geven zij voorlichting over de gevolgen en gevaren van middelengebruik.

Je kunt je bijdrage overmaken op rekeningnummer NL30 INGB 0000 963951 t.n.v. Diaconie Chr Ger Kerk o.v.v. 'Chris en Voorkom'.

Je kunt ook de Givt -app gebruiken

• via onderstaande QR-code of
  • via de app zelf - na het intoetsen van het bedrag zoek je bij kerken de Samuelkerk - de app vertelt dan hoe je verder kunt gaan.
  • je kunt voor dit doel geven tot vrijdag 18.00. Daarna wordt het doel voor de volgende zondag gekoppeld.