Collecte 17 oktober

De collecte is bestemd voor de stichting Micha Nederland

Onze gemeente is via de CGKs partner van Micha Nederland. Deze organisatie komt op voor gerechtigheid. Micha doet dat door kerken en organisaties te verbinden, te inspireren en te activeren om actief christen te zijn in deze wereld. Geïnspireerd door de profeet Micha, hoofdstuk 6 vers 8. Een belangrijk moment is de jaarlijkse Micha Zondag. Deze wordt wereldwijd gehouden en valt dit jaar op 17 oktober. Op deze zondag staan duizenden kerken stil bij sociale en ecologische gerechtigheid.

Met jouw bijdrage kunnen we kerken inspireren en blijvend aandacht vragen voor gerechtigheid, o.a. door het (door)ontwikkelen van de Micha Zondag en onze andere activiteiten en producten.

Je kunt je bijdrage overmaken op rekeningnummer NL30 INGB 0000 963951 t.n.v. Diaconie Chr Ger Kerk o.v.v. "Micha".

Je kunt ook de Givt -app gebruiken

• via onderstaande QR-code of
  • via de app zelf - na het intoetsen van het bedrag zoek je bij kerken de Samuelkerk - de app vertelt dan hoe je verder kunt gaan.
  • je kunt voor dit doel geven tot vrijdag 18.00. Daarna wordt het doel voor de volgende zondag gekoppeld.

24-10-2021 10:00 - 11:00
10.00 Kerkdienst

24-10-2021 16:30 - 17:30
16.30 Middagbijeenkomst