Collecte 4 december

stichting Chris en Voorkom

Met ‘Chris, wat er ook is!’ biedt stichting Chris kinderen en jongeren een anoniem luisterend oor via chat, mail en telefoon. Ook biedt Chris weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s op scholen, kerken en verenigingen en deskundigheidsbevordering aan pastorale jeugdwerkers, leerkrachten en jeugdzorgprofessionals.

‘Voorkom’ biedt preventie- en leefstijlprogramma’s op scholen, kerken en sportclubs en deskundigheidsbevordering aan leerkrachten, mentoren en jeugdzorgprofessionals.

Geven

In de kerk wordt tijdens de dienst gecollecteerd. Je kunt je bijdrage ook overmaken op rekeningnummer NL30INGB0000963951 t.n.v. Diaconie Chr. Ger. Kerk o.v.v. "Chris en Voorkom"

of je kunt de Givt-app gebruiken

• via onderstaande QR-code of via de app zelf
  • via de app zelf - na het intoetsen van het bedrag zoek je bij kerken de Samuelkerk - de app vertelt dan hoe je verder kunt gaan.
  • je kunt voor dit doel geven tot vrijdag 18.00. Daarna wordt het doel voor de volgende zondag gekoppeld.

11-12-2022 10:00 - 11:00
10.00 Br. Marnix Visscher