Collecte 16 januari

De collecte is bestemd voor inloophuis de Herberg in Apeldoorn.

Het Citypastoraat biedt met inloophuis ‘De Herberg’ een warme plek voor mensen die daar behoefte aan hebben. Het is een waardevol, warm en onmisbaar plekje in de binnenstad van Apeldoorn, een huiselijke ontmoetingsplek voor mensen die in het dagelijks leven veelal niet het gehoor en de aansluiting vinden die zij verdienen. In ‘De Herberg’ krijgen zij steun bij vragen van levensbeschouwelijke en maatschappelijke aard. Geen overbodige luxe in deze moeilijke tijd!

Geven

In de kerk kun je geven via de offerschalen bij de uitgang. Ook kun je je bijdrage overmaken op rekeningnummer NL30 INGB 0000 963951 t.n.v. Diaconie Chr Ger Kerk o.v.v. "De Herberg"

of je kunt de Givt -app gebruiken

• via onderstaande QR-code of
  • via de app zelf - na het intoetsen van het bedrag zoek je bij kerken de Samuelkerk - de app vertelt dan hoe je verder kunt gaan.
  • je kunt voor dit doel geven tot vrijdag 18.00. Daarna wordt het doel gekoppeld aan de collecte voor de volgende zondag.

23-01-2022 10:00 - 11:00
10.00 ds. J. Manni

23-01-2022 15:30 - 16:30
15.30 Middagbijeenkomst