Interkerkelijk gebed 11 december

Bidden voor Apeldoorn en omliggende dorpen

Vanaf 19.15 uur ontvangst met koffie, thee
Om 19.30 uur opening, inleiding, gevolgd door twee gebedsronden tot 20.45 uur.

We zijn van plan te bidden voor diverse kerstactiviteiten van de kerken naar buiten toe en voor diaconale activiteiten in Apeldoorn.

Plaats: Berea Noord in het Kruispunt, Zilverschoon 114 (Mheenpark)

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De volgende avond is op 5 februari bij de Baptistengemeente.

Week van gebed voor de eenheid: 15-22 januari

 

Kerstherbergen in Apeldoorn

Als je de reclames mag geloven is er met Kerst overal gezelligheid, warmte en uitgebreid te eten. Niets is minder waar. Dit is voor velen helaas niet weggelegd. De Apeldoornse Kerstherbergen ‘De Herberg’ en ‘De Druif’ proberen daar binnen hun mogelijkheden wat aan te doen. In hun huiskamers in kerstsfeer zijn gasten van harte welkom en ontvangen zij aandacht, warmte en gezelligheid.

De Apeldoornse Kerstherbergen draaien op goede wil, vrijwilligers en giften. Met de huidige stijging van energieprijzen en van de boodschappen wordt het een hele uitdaging om de gasten op dezelfde manier te blijven onthalen. De kerstherbergen, bemenst door vrijwilligers, zijn namelijk volledig afhankelijk van giften.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Voor € 7,50 kunnen wij onze gasten verwennen met lekkere hapjes, koffie of thee met iets lekkers, soep en een broodje en een kleine attentie. Giften zijn welkom op rekening NL 94 INGB 0002 0756 80 ten name van Werkgroep Kerstherbergen, Apeldoorn.

Dankzij jouw gift wordt het voor onze bezoekers op deze manier een Kerst waar zij zich gezien mogen voelen. Bedankt! Blijft er geld over, dan wordt dat gebruikt voor anderen uit de doelgroep. Te denken valt warme kleding, fruit, een maaltijd, enzovoorts…

Kerstherberg ‘De Herberg’– centrum Apeldoorn
Kerstherberg ‘De Druif’– De Drie Ranken, De Maten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het verhaal van Irit

In de dienst van zondagmorgen 30 oktober hadden we het filmpje van Irit willen tonen als onderdeel van de preek (in deel 2). Dit is niet gelukt. Hierbij alsnog de link naar haar verhaal.

 

Kerkdiensten

DEC
11
11-12-2022 10:00 - 11:00
10.00 Br. Marnix Visscher

DEC
11
11-12-2022 16:30 - 17:30
16.30 Leerbijeenkomst

DEC
18
18-12-2022 10:00 - 11:00
10.00 ds. Gé Drayer - avondmaal

DEC
18
18-12-2022 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering avondmaal


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.