Taalvrijwilligers gezocht!

De inzet van vrijwilligers voor de bewoners van de Opvang aan de Chr. Geurtsweg is onmisbaar. Ze maken het verblijf van de bewoners daar echt aangenamer. Door het oefenen met een taalvrijwilliger durven anderstaligen de taal te spreken, neemt de woordenschat toe en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Zo kunnen ze sneller meedoen in de samenleving. Na het volgen van een taalcoachtraject vinden anderstaligen sneller betaald werk, volgen zij sneller een opleiding en regelen zij sneller zelfstandig zaken bij instanties. Bijkomend voordeel voor jezelf: je krijgt een ander, een beter beeld van anderstaligen. En je bent daarvan ook meteen ambassadeur binnen je eigen kring.

Ook taalvrijwilliger worden? Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek door een mailtje o.v.v. taalvrijwilliger te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook Gé een keer aanschieten of een maitje sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en hem naar zijn ervaringen vragen: hij doet het al sinds begin 2019 met veel plezier!

06-12-2020

13-12-2020