Taalvrijwilligers gezocht!

De inzet van vrijwilligers voor de bewoners van de Opvang aan de Chr. Geurtsweg is onmisbaar. Ze maken het verblijf van de bewoners daar echt aangenamer. Door het oefenen met een taalvrijwilliger durven anderstaligen de taal te spreken, neemt de woordenschat toe en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Zo kunnen ze sneller meedoen in de samenleving. Na het volgen van een taalcoachtraject vinden anderstaligen sneller betaald werk, volgen zij sneller een opleiding en regelen zij sneller zelfstandig zaken bij instanties. Bijkomend voordeel voor jezelf: je krijgt een ander, een beter beeld van anderstaligen. En je bent daarvan ook meteen ambassadeur binnen je eigen kring.

Ook taalvrijwilliger worden? Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek door een mailtje o.v.v. taalvrijwilliger te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook Gé een keer aanschieten of een maitje sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en hem naar zijn ervaringen vragen: hij doet het al sinds begin 2019 met veel plezier!

 

Kerkdiensten

MEI
9

MEI
13

MEI
16

MEI
23


of bekijk het
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.