Geborgen tranen

Kortgeleden heeft de Bijbelvereniging een nieuw boekje geïntroduceerd: ‘Geborgen tranen’. Dit boekje is sterk gericht op mensen met verdriet. Het is samengesteld door Bijbelteksten te kiezen rond de woorden 'hoop, troost en liefde'. De aanleiding om dit boekje samen te stellen was de crisis door het coronavirus: veel mensen overleden, zonder dat afscheid van hen kon worden genomen.

De verwerking van het verdriet en het verder leven met gemis zijn hierdoor nóg moeilijker en zwaarder dan gewoonlijk. Maar verdriet is van alle tijden en plaatsen en treft alle lagen van de bevolking! Daarom zal dit boekje hopelijk aan heel veel mensen, in alle tijden, hoop, troost en liefde geven. Het wordt op aanvraag gratis ter beschikking gesteld. De Bijbelvereniging heeft ook een Psalmenboekje en enkele andere bemoedigingsboekjes in het assortiment. Ze zijn heel erg geschikt om aan te reiken na afloop van bijvoorbeeld een gedachtenis- of eeuwigheidszondag, maar er zijn veel meer gelegenheden waarop het aanreiken van een dergelijk boekje hoop, troost en liefde kan geven! www.bijbelvereniging.nl

Ook geheel kosteloos te bestellen: de 5-delige Groot Letter Bijbel. Voor veel mensen is het niet meer mogelijk een ‘normale’ Bijbel te lezen, vanwege het formaat van de lettertjes. Ze zijn dan vaak geweldig dankbaar als ze weer een eigen Bijbel hebben die ze wél kunnen lezen! Om te bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkdiensten

DEC
6
06-12-2020
Kerkdienst

DEC
13
13-12-2020
Kerkdiensten

DEC
20
20-12-2020
Kerkdiensten

DEC
25
25-12-2020
1e kerstdag


of bekijk het
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.