Geborgen tranen

Kortgeleden heeft de Bijbelvereniging een nieuw boekje geïntroduceerd: ‘Geborgen tranen’. Dit boekje is sterk gericht op mensen met verdriet. Het is samengesteld door Bijbelteksten te kiezen rond de woorden 'hoop, troost en liefde'. De aanleiding om dit boekje samen te stellen was de crisis door het coronavirus: veel mensen overleden, zonder dat afscheid van hen kon worden genomen.

De verwerking van het verdriet en het verder leven met gemis zijn hierdoor nóg moeilijker en zwaarder dan gewoonlijk. Maar verdriet is van alle tijden en plaatsen en treft alle lagen van de bevolking! Daarom zal dit boekje hopelijk aan heel veel mensen, in alle tijden, hoop, troost en liefde geven. Het wordt op aanvraag gratis ter beschikking gesteld. De Bijbelvereniging heeft ook een Psalmenboekje en enkele andere bemoedigingsboekjes in het assortiment. Ze zijn heel erg geschikt om aan te reiken na afloop van bijvoorbeeld een gedachtenis- of eeuwigheidszondag, maar er zijn veel meer gelegenheden waarop het aanreiken van een dergelijk boekje hoop, troost en liefde kan geven! www.bijbelvereniging.nl

Ook geheel kosteloos te bestellen: de 5-delige Groot Letter Bijbel. Voor veel mensen is het niet meer mogelijk een ‘normale’ Bijbel te lezen, vanwege het formaat van de lettertjes. Ze zijn dan vaak geweldig dankbaar als ze weer een eigen Bijbel hebben die ze wél kunnen lezen! Om te bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-12-2020

13-12-2020