Vormingswerk

Na een veelbewogen jaar, maar wat het Vormingswerk betreft ‘onbewogen’ jaar omdat het hele cursusseizoen niet kon doorgaan, kunnen de cursussen hopelijk in het najaar weer van start gaan. Er is een programma van negen lesochtenden samengesteld voor de periode van oktober t/m maart. De volgende onderwerpen komen aan bod:

• De Puriteinen, wat bewoog hen?
  • Liturgie, oefenschool van kerkelijk leven
  • Christelijke visie op armoede en onrecht en wat er aan te doen
  • Jacobus, de broer van Jezus
  • Kronieken, profetische geschiedschrijving
  • De vroege kerk en de schepping

De cursus kan gevolgd worden op vier locaties verdeeld over het land, waaronder Apeldoorn. De cursus is geschikt voor jong en oud. Vooropleiding is niet nodig. Meer weten en aanmelden? Kijk op https://cgk.nl/vormingscursus.

26-09-2021 10:00 - 11:00
10.00 uur Kerkdienst