Verdere versoepelingen

“Alles mag wat op 1,5 meter kan”, met dit bovenschrift begint het Corona nieuws van ons landelijk kerkverband afgelopen week. Daarnaast blijven de overige basisregels van kracht: was je handen, blijf thuis bij klachten en test bij klachten. Dat geldt voor kerkdiensten en koffiedrinken na de dienst binnen en buiten. Maar we kunnen elkaar weer ontmoeten! En we kunnen weer zingen. We hebben dat zeker gemist in de kerk. Maar het zou zomaar kunnen, dat op dit punt het vertrouwen nog weer moet groeien. We hebben immers zo lange tijd niet of in beperkte mate gezongen, omdat juist zingen benoemd werd als een mogelijke bron van besmetting. Daarom zal aan het optreden van de voorzangers niet abrupt een einde komen. Langzaam proberen we in de komende weken weer terug te keren naar de normale situatie, waarin we weer als vanouds met elkaar voluit kunnen zingen.

 

Kerkdiensten

AUG
1

AUG
8

AUG
15

AUG
22


of bekijk het
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.