Kerk in Actie zoekt collectanten

In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Ze zijn hier aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar een veilige plek, soms helemaal alleen. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen. Kerk in Actie is het diaconale programma van de Protestantse Kerk in Nederland.

Om te kunnen blijven helpen organiseert Kerk in Actie een landelijke huis-aan-huiscollecte voor de vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om deze collecte tot een succes te maken, zoeken we collectanten. Doe jij ook mee? De collecte is van 22 tot 27 november.

Vorig jaar was de collecte een groot succes. Het collectedoel sprak erg aan en de collecte werd positief ontvangen. “Mooi dat de kerk zich van deze kant laat zien”, zeiden de gevers. Marijke van der Ende, collectecoördinator in Apeldoorn, vertelt over haar motivatie: ‘Ook in de kleine dingen kunnen we iets voor anderen betekenen, juist in de drukte van het leven of van een jong gezin vind ik het fijn om ook op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan het werk en de missie van Kerk in Actie’.

Wil je vluchtelingenkinderen in Griekenland ook helpen? Meld je dan aan als collectant bij de collectecoördinator Marijke van der Ende, 06-28738776 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je ook opgeven via kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte.

 

Kerkdiensten

OKT
24
24-10-2021 10:00 - 11:00
10.00 Kerkdienst

OKT
24
24-10-2021 16:30 - 17:30
16.30 Middagbijeenkomst

OKT
31
31-10-2021 10:00 - 11:00
10.00 Kerkdienst

OKT
31
31-10-2021 18:30 - 19:30
18.30 Jeugddienst


als bovenstaande links niet werken, bekijk dan dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.