Kerk in Actie zoekt collectanten

In Griekse vluchtelingenkampen verblijven duizenden kinderen. Ze zijn hier aangekomen vanuit het Midden-Oosten en Afrika, op zoek naar een veilige plek, soms helemaal alleen. Kerk in Actie helpt met voedsel, kleding en onderwijs en probeert deze kinderen op een betere plek te krijgen. Kerk in Actie is het diaconale programma van de Protestantse Kerk in Nederland.

Om te kunnen blijven helpen organiseert Kerk in Actie een landelijke huis-aan-huiscollecte voor de vluchtelingenkinderen in Griekenland. Om deze collecte tot een succes te maken, zoeken we collectanten. Doe jij ook mee? De collecte is van 22 tot 27 november.

Vorig jaar was de collecte een groot succes. Het collectedoel sprak erg aan en de collecte werd positief ontvangen. “Mooi dat de kerk zich van deze kant laat zien”, zeiden de gevers. Marijke van der Ende, collectecoördinator in Apeldoorn, vertelt over haar motivatie: ‘Ook in de kleine dingen kunnen we iets voor anderen betekenen, juist in de drukte van het leven of van een jong gezin vind ik het fijn om ook op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan het werk en de missie van Kerk in Actie’.

Wil je vluchtelingenkinderen in Griekenland ook helpen? Meld je dan aan als collectant bij de collectecoördinator Marijke van der Ende, 06-28738776 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je ook opgeven via kerkinactie.nl/huisaanhuiscollecte.

24-10-2021 10:00 - 11:00
10.00 Kerkdienst

24-10-2021 16:30 - 17:30
16.30 Middagbijeenkomst