Welkom in de kerk!

Op 14 september heeft de overheid bekend gemaakt dat de anderhalvemetermaatregel in verband met corona vanaf zaterdag 25 september niet langer nodig is. Voor kerken betekent dit het einde van veel beperkingen in de zondagse samenkomsten en op andere momenten van samenzijn als gemeente.

We realiseren ons dat dit best een spannend moment is. Voor de één kan het niet snel genoeg gaan, een ander zal het juist spannender vinden om de kerk binnen te gaan als iedereen weer dicht bij elkaar zit, zonder afstand. Het is goed dat we ons daarvan bewust zijn en elkaar daarin ook respecteren. Het einde van deze maatregel heft onze zorg en verantwoordelijkheid voor elkaar niet op.

In de situatie van onze gemeente betekent dit het volgende.

  • het is niet meer nodig om je aan te melden voor de dienst.
  • De stoelen in de kerkzaal aan de voorkant van de pilaren zullen in groepen aaneengesloten worden opgesteld. Wel met grotere tussenruimte van de rijen dan voorheen. Achter de pilaren blijven de stoelen voorlopig op anderhalvemeter van elkaar staan in groepjes van twee.
  • We laten de tafel met ontsmettingsmiddel in de hal voorlopig nog staan.

De garderobe kan weer gebruikt worden om jassen e.d. op te hangen.

We hopen dat met deze maatregelen iedereen zich weer welkom en veilig voelt om samen naar de kerk te komen!

Voorzangers

Vanaf zondag maken we geen gebruik meer van de voorzangers. We danken op deze plaats allen die in de afgelopen maanden voorzanger geweest zijn en die gezorgd hebben dat de planning geregeld werd. Fijn dat jullie dit wilden doen.

Collecteren

De rondgang tijdens het collecte moment door de diakenen blijft nog achterwege. Voor de inzameling van de gaven staan schalen bij de uitgangen van de kerkzaal. En de mogelijkheid om via GIVT te geven blijft bestaan.

Fietsenstalling Ibisplein

De fietsenstalling aan het Ibisplein kan weer volledig in gebruik worden genomen. Deze zal tijdens de diensten weer worden afgesloten.

 

 

Kerkdiensten

OKT
24
24-10-2021 10:00 - 11:00
10.00 Kerkdienst

OKT
24
24-10-2021 16:30 - 17:30
16.30 Middagbijeenkomst

OKT
31
31-10-2021 10:00 - 11:00
10.00 Kerkdienst

OKT
31
31-10-2021 18:30 - 19:30
18.30 Jeugddienst


als bovenstaande links niet werken, bekijk dan dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.