Vrijwilligers gezocht

Inloophuis voor dak- en thuislozen
Een thuis met aandacht en brood

Voor ons inloophuis De Herberg zijn we op zoek naar gastheren en gastvrouwen die willen bijdragen aan de gezelligheid en de bediening van onze gasten.

In het inloophuis, aan de Deventerstraat 40 in Apeldoorn, is iedereen welkom. Wij bieden onze bezoekers hier een thuis, met liefde en aandacht. Tijdens de opening is er koffie, thee en brood beschikbaar en vooral ook de aandacht en een praatje voor wie daar behoefte aan heeft. Het inloophuis is open van zondag tot en met vrijdag tussen 13:30u en 16:00u. Daarnaast wordt er op elke donderdagavond een maaltijd geserveerd tussen 17:00u en 18:30u.

Dit inloophuis is van Stichting De Herberg Apeldoorn, een stichting die zich in het bijzonder inzet voor mensen die dak- of thuisloos zijn in de gemeente Apeldoorn. De stichting, voorheen onder de naam Citypastoraat, bestaat sinds 1978.

Als vrijwilliger bij de Herberg kom je in een setting waarin je andere mensen ontmoet, waar zowel de ander als jijzelf hoog gehouden wordt.  Je komt in een team, met zo’n 40 gedreven collega’s, waarin je gezelligheid en betrokkenheid mag ervaren. En naast je inwerkprogramma worden er regelmatig trainingen en bijeenkomsten aangeboden waarmee je je zelf en het werk kunt ontwikkelen.

Meer informatie over ons werk vind je op de website www.deherberg-apeldoorn.nl . Wil je meer weten over vrijwilliger zijn bij De Herberg neem dan contact op met algemeen coördinator Moniek Mol via 055-5211002 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkdiensten

APR
2
02-04-2023 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering

APR
6
06-04-2023 19:30 - 20:30
19.30 Korte viering in de Koningshof

APR
7

APR
8
08-04-2023 19:30 - 20:30
19.30 Vesperdienst in de Andreaskerk


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.