Hulp bij energiekosten

Heb je moeite met het betalen van je energierekening? Er is hulp!

Energietoeslag

Heb je een laag inkomen en heb je de energietoeslag van 1.300 euro nog niet aangevraagd? Dat kan hier op de website van de gemeente Apeldoorn

Bijzondere bijstand

Ook is het mogelijk om bijzondere bijstand aan te vragen. Veel mensen denken dat bijzondere bijstand voor mensen met 'gewone' bijstand is. Maar dat is niet zo. De bijzondere bijstand is er voor mensen die opeens flink hogere kosten krijgen. Kom je in de problemen door een hoge rekening? Vraag dan hier de bijzondere bijstand aan.

Wat je daarnaast ook kan doen:

Isoleren en verduurzamen

Isoleren en verduurzamen van je huis levert direct voordelen op. Het bespaart geld én energie. Op de gemeentepagina isoleren en verduurzamen, lees je welke ondersteuning de gemeente en andere organisaties bieden bij energie(kosten).

 

Kerkdiensten

APR
2
02-04-2023 10:00 - 11:00
10.00 ds. Lieuwe de Jong - Avondmaal

APR
2
02-04-2023 16:30 - 17:30
16.30 Kleine viering

APR
6
06-04-2023 19:30 - 20:30
19.30 Korte viering in de Koningshof

APR
7


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.