Kerstengel

Stichting Present Apeldoorn organiseert dit jaar weer Kerstengel Apeldoorn! Een mooie manier om in de periode vóór kerst een lichtpuntje te zijn voor iemand die het nodig heeft. Opgeven als kerstengel of een ontvanger opgeven van een kerstengel kan tot 10 november.

In de vier weken voorafgaand aan kerst breng je als ‘Kerstengel’ in totaal vier keer een presentje bij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Het gaat om een klein gebaar of presentje. Bijvoorbeeld door een kaart te sturen, een verrassing aan de deur te hangen of wat lekkers te bakken en aan te bellen voor een praatje. Het gaat om het gebaar en zeker niet om de hoeveelheid of dure dingen.

Ken je zelf iemand uit je omgeving die wel wat extra aandacht verdient? Geef hem of haar dan op als ontvanger van kerstengel-presentjes.
Ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond, eigenlijk komt gewoon iedereen die wat extra aandacht verdient in aanmerking als ontvanger van kerstengel-presentjes. Klik HIER voor meer informatie en aanmelden. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Mariska Bleyenbergh via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (055 – 576 79 97).

11-12-2022 10:00 - 11:00
10.00 Br. Marnix Visscher