Gebed kerkdienst
Tijdens de kerkdienst wordt er o.a. gebeden voor gemeenteleden en voor nood in de wereld, dichtbij en veraf. Dit wordt gedaan door één van de leden van het gebedsteam.

Gebedsbijeenkomst
Er is elke zaterdagavond om 19.15u een korte gebedssamenkomst/stilteviering die door één van de leden van het gebedsteam wordt voorbereid. De coördinatie berust bij Anne-Marie Stomphorst, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je thuis meebidden? Dan kun je de gebedsliturgie van de bijeenkomsten downloaden.

11-12-2022 10:00 - 11:00
10.00 Br. Marnix Visscher