Nacht van Gebed 9-10 juni

Van 9 op 10 juni organiseert Open Doors de Nacht van Gebed. Tijdens deze nacht staan op honderden plekken christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Iran, Syrië en Vietnam.

Vorm een biddende eenheid voor onze vervolgde broers en zussen: doe mee met de Nacht van Gebed.

De nacht is interkerkelijk en vindt in Apeldoorn plaats in de Eben-Haëzerkerk, Zonnedauw 8. Er is vrije inloop; van 21.00 – 01.00 uur ben je van harte welkom.

Bekijk hier de flyer.

 

Vakantiegeld Samen Delen

Veel mensen hebben het financieel goed, maar er is een groeiende groep mensen die niet of nauwelijks rondkomen. Ze hebben onvoldoende inkomen voor de vaste lasten en dagelijkse boodschappen. Op vakantie gaan is er vaak helemaal niet meer bij.

De actie Vakantiegeld Samen Delen wordt steeds beter gevonden door mensen die van weinig inkomen leven. De actie is dit jaar kort na Pasen gestart. Op 2 mei was dit de stand van zaken: er zijn al vijfhonderd aanvragen binnengekomen. Dat is ruim twee keer zoveel als vorig jaar om deze tijd. Dat is een teken dat de actie steeds meer bekendheid heeft, maar ook dat de nood van mensen hoog is om aan te vragen! Het is fijn om te merken dat ook de giften al aardig op gang komen. Nog voor mensen vakantiegeld hebben ontvangen zijn er al 99 giften ontvangen en in totaal een bedrag van ruim 15.000 euro. De actie loopt tot en met 2 juni. Alle informatie vind je op www.vakantiegeldsamendelenapeldoorn.nl

 

Kerkdiensten

JUN
4
04-06-2023 10:00 - 11:00
10.00 ds. Sander Ris

JUN
4
04-06-2023 16:30 - 17:30
16.30 Leerbijeenkomst

JUN
11

JUN
11
11-06-2023 16:30 - 17:00
16.30 Kleine viering


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.