Nieuw collectedoel Kindernevendienst & Bijbelklas


Vanaf aankomende zondag, 11 juni, zullen we bij de kindernevendienst en bijbelklas collecteren voor Mercy Ships Holland.

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. En daardoor meer toegang tot de medische zorg wereldwijd. Want elk jaar overlijden er bijna 16,9 miljoen mensen door gebrek aan veilige, chirurgische zorg. Ze willen Gods liefde op een praktische manier aan de allerarmsten laten zien. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen bijna drie miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten.

Wij zouden hier graag aan bij willen dragen en daarom de vraag of u uw kind(eren) een kleine bijdragen mee wilt geven als ze naar de kindernevendienst of bijbelklas gaan.

 

Kerkdiensten

JUN
16
16-06-2024 10:00 - 11:00
10.00 ds. Kees van den Boogert

JUN
16
16-06-2024 16:30 - 17:30
16.30 Leerbijeenkomst

JUN
23
23-06-2024 10:00 - 11:00
10.00 br. Hans Drayer

JUN
23
23-06-2024 16:30 - 17:30
Geen Leerbijeenkomst


Voor meer informatie zie dit
uitgebreide overzicht

Liturgie & collecte

Klik hier om de liturgie van de diensten voor de komende zondag weer te geven (doorgaans bijgewerkt op vrijdag)
Klik hier voor informatie over de collecte.

Missie

We willen ons door de heilige Geest laten leiden zodat wij en de mensen om ons heen Jezus vinden en Hem (steeds meer) gaan volgen. We willen dat dit steeds meer zichtbaar wordt en bidden daarom de heilige Geest om: liefde, vrede, trouw, blijdschap, moed, volharding, geduld en zorgzaamheid voor onszelf en elkaar.

ANBI gegevens

De ANBI transparantiegegevens zijn te vinden onder de link:
https://cgk.nl/anbi/apeldoorn-zuid

Disclaimer en Privacy

De Samuelkerk is zorgvuldig in het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers van de site. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. De Samuelkerk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites waarnaar wordt verwezen. Tevens is de Samuelkerk zorgvuldig in het omgaan met gegevens van de bezoekers van de website: er worden geen persoonsgegevens verzameld en niets gedeeld met derden.