In Gesprek: chronisch ziek (vervolg)

Op zaterdag 20 april organiseert 'In Gesprek Apeldoorn' opnieuw een bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met chronische lichamelijke klachten. Heb je hier zelf mee te maken of ben je betrokken bij iemand die chronisch lichamelijk ziek is? Weet je tussen 10:30 en 12:00 uur van harte welkom in de Victorkerk (Jachtlaan 187, Apeldoorn) om ervaringen te delen of gewoon even gezellig een praatje te maken. Koffie en thee staat klaar en jong en oud is van harte welkom! Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app naar of 0645399030 (Marieke).

21-04-2024 10:00 - 11:00
10.00 ds. Gé Drayer

21-04-2024 16:30 - 17:30

28-04-2024 17:00 - 18:00
17.00 Leerdienst in de Voorhof

Klik hier voor informatie over de collecte.